ΓΗΡΟΚΟΜΟΙ

Νέα Υπηρεσία - Online Profil Γηροκόμων

Με την νέα υπηρεσία μας Online profile Γηροκόμων μπορείτε να δείτε τα προφίλ των πιστοποιημένων επαγγελματιών γηροκόμων που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα μας.Οι εργαζόμενοι γηροκόμοι ανανεώνονται κάθε εβδομάδα έτσι ώστε να υπάρχει πληρθώρα ανάλογα με αυτό που χρειάζεστε εσείς. Μπείτε στην σελίδα μας στα Προφίλ Επαγγελματιών και επιλέξτε να δείτε τα προφίλ των Γηροκόμων.Διαλέξτε εσείς όποια-ον γηροκόμο νομίζετε ότι ταιριάζει στις ανάγκες σας και καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες. Εάν είστε Γηροκόμος επαγγελματίας και θέλετε και εσείς να μπείτε στην νέα πλατφόρμα μας και να μπορείτε να προβληθείτε μέσα από το Elpidajob.gr τότε επισκεφθείτε την φόρμα εγγραφής μας και συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία .Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση μπορείτε να μας καλέσετε και ένας συνεργάτης από την ομάδα του elpidajob θα σας λύσει κάθε απορία σας.

Γηροκόμοι Έχουμε τη Λύση για Εσάς...

Το γραφείο Ευρέσεως εργασίας Elpidajob είναι από τα πρώτα γραφεία που υπήρξαν στην Αθήνα.Η πολυετής εμπειρία μας καθιστά τους πλέον αρμόδιους για να βρούμε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες σας.Μέσα από μια μεγάλη πληθώρα επιλογών από επαγγελματίες γηροκόμους και μέσα από πιστοποιημένες διαδικασίες και τεστ που παιρνάμε όλους τους επαγγελματίες που συνεργάζονται μαζί μας εκπαιδεύουμε συνεχώς το προσωπικό μας ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τις συνθήκες.Το elpidajob.gr είναι μια online πλατφόρμα εύρεσης επαγγελματιών για την φροντίδα των ηλικιωμένων στην Ελλάδα .Οι Γηροκόμοι μας είναι η ιδανική επιλογή για Καθαριότητα και Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη .Όλοι οι εργαζόμενοι μας έχουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο αυτό και διακρίνονται για την συνέπειά και τον επαγγελματισμό τους. Στείλε μας τώρα μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας μας ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στα τηλέφωνα 210 5230341, 210 5230938, 210 5248578.

Γηροκόμοι και νοσηλευτές για τη φύλαξη ηλικιωμένων στο σπίτι

Με το γραφείο ευρέσεως εργασίας Elpidajob μπορείς να αναζητήσεις τον κατάλληλο γηροκόμο - νοσηλευτή που ταιρίάζει στην περίπτωσή σας. Η επίσημη ιστοσελίδα μας έχει μεγάλη βάση δεδομένων με πιστοποιημένους γηροκόμους - νοσηλευτές είτε εσωτερικούς είτε εξωτερικούς για όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Καλέστε μας και άμεσα ένας συνεργάτης μας θα σας κλείσει ραντεβού για να δείτε τους υποψήφιους που ταιριάζουν στην περίπτωσή σας.Το γραφείο μας σας δίνει εγγύηση 6 μηνών το οποίο σημαίνει ότι ακόμα και αν δεν μείνετε ευχαριστημένοι με κάποιον γηροκόμο μας θα σας βρούμε άμεσα αντικαταστάτη. Ο στόχος του ElpidaJob είναι να κάνει την διαδικασία εύρεσης κατάλληλου επαγγελματία όσο πιο γρήγορα για λογαριασμό σας κλείνοντας άμεσα ραντεβού στον χώρο σας ή στα γραφεία μας .

Αξιόπιστοι γηροκόμοι για τη φροντίδα ηλικιωμένων

Άλλη μια διαδικασία που φέρνουμε εις πέρας στο Elpidajob είναι η αξιόλογηση των βιογραφικών από την μεριά μας μέσω πιστοποιημένης διαδικασίας αλλά και μέσω των πελατών μας.Έτσι είμαστε σίγουροι ότι σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες όσον αφορά την φροντίδα ηλικιωμένων .Επιλέγουμε τον κατάλληλο άνθρωπο για εσάς με σεβασμό προπάντων στην τρίτη ηλικία.Αυτό που θέλουμε να επιτεύξουμε με τους πελάτες μας είναι η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας όπως και μιας μακροχρόνιας συνεργασίας.Μέσα στις αρμοδιότητες των γηροκόμων μας πέρα από την προσωπική φροντίδα του ηλικιωμένου είναι και η συντροφικότητα , η εκπλήρωση οικιακών εργασιών και σαφώς την φαρμακευτική του παρακολούθηση.