Το ΙΓΕΕ ΕΛΠΙΔΑ χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες για να αναγνωρίσουμε για να μετρήσουμε και να αναλύσουμε την κίνηση στον ιστότοπό μας.
Η χρήση αυτών των τεχνολογίων δεν καταγράφει προσωπικά δεδομένα αλλά μόνο στατιστικά στοιχεία της κίνησης στον ιστότοπό μας συγκεκριμένα
 1. Σελίδα που προβλήθηκε
 2. Φυλλομετρητής που χρησιμοποιήθηκε
 3. Ενέργεια που έγινε:
  1. Προβολή σελίδας
  2. Επικονωνία με τον από τον ιστότοπό μας χωρίς καταγραφή στοιχείων στον ιστότοπό μας
  3. Επικονωνία με τον από τον ιστότοπό μέσω λειτουργίας κλήσης χωρίς καταγραφή τηλεφωνικού αριθμού στον ιστότοπο μας
  4. Αίτημα ενδιαφέροντος αγγελίας χωρίς καταχώρηση στον ιστότοπό μας των στοιχείων σας. Καταγράφεται μόνο ότι έγινε αίτημα ενδιαφέροντος. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας δεν καταγράφονται στον ιστότοπό μας. Αποστέλλονται απευθείας στον αρμόδιο υπεύθυνο συνεργάτη μας, για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί σας και κατόπιν της συνεναισεώς σας
  5. Αίτημα ενδιαφέροντος για καταχώρηση αγγελίας χωρίς καταχώρηση στον ιστότοπό μας των στοιχείων σας. Καταγράφεται μόνο ότι έγινε αίτημα για καταχώρηση αγγελίας. Τα στοιχεία επικοινωνίας σας δεν καταγράφονται στον ιστότοπό μας. Αποστέλλονται απευθείας στον αρμόδιο υπεύθυνο συνεργάτη μας, για να μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί σας και κατόπιν της συνεναισεώς σας
Η ανάρτηση των αγγελίων γίνεται κατόπιν συνέναισής σας και δεν φέρουμε ευθύνη για τα δεδομένα που συμφωνήσατε να δημοσιεύσετε. Δεν αποθηκεύουμε προσωπικά δεδομένα κατά τις επισκέψεις σας.

Δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις;

Πες μας τη δουλειά που αναζητάς και γίνε μέλος της οικογένειας του Elpida Job

Δημιουργία αγγελίας

Είπαν για εμάς

Θέλω να πω πως το επίπεδο των υπηρεσιών σας είναι παραδειγματικό. Συνεχίστε να βάζετε ψηλά τον πήχη. Σας ευχαριστώ και δεν θα διαστάσω να σας προτείνω σε άλλους ενδιαφερόμενους.

Raisa

Χάρη στο Elpida Job, κατάφερα να βρω δουλειά στη Σαντορίνη. Εκτιμώ πολύ το ότι εποικοινώνησαν μαζί μου κατά τη διάρκεια της διαμονής μου για να δουν αν είναι όλα εντάξει και αν είμαι ευχαριστημένη.

Laura Crespi

Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα μου βρήκαν δουλειά. Ο μισθός καλός και πάντα στην ώρα του. Το πιο σημαντικό όμως, ένιωθα ασφαλής. Ήξερα πως για οποιοδήποτε θέμα, είχα βοήθεια και στήριξη.

Gabriela Stankova

Πέρασα ένα φανταστικό καλοκαίρι δουλεύοντας στην Κρήτη. Έκανα νέους φίλους και επισκεύθηκα απίστευτα μέρη! Elpida Job, σας ευχαριστώ πολύ για την εμπειρία αυτή!

Simona Burbaite